Academia 
de Speakeri
Un training de 4 zile (intensiv) in care parcurgi fiecare componenta cheie din a fi sau a deveni un speaker profesionist.
4 zile, 02 - 05 Mai
Moieciu de Sus, Brasov
Principiile 
Speakerului
  
Unelte a creea 
Propriul Curs
  
Calatoria

  
Marketing  Planificare
  


De ce am creat acest program?
Acest program a fost creat în urmă cu 3 ani la inițiativa fondatorului Speakers Club, Paul Ardeleanu, la solicitarea cursanților, care la rândul lor doreau să treacă la nivelul următor, acela de speaker profesionist.

Așadar, în acest program vom învăța cum să construiești un seminar, cum să faci promovare, ce tarife trebuiesc aplicate pentru serviciile tale, cum să-ți alegi publicul țintă și tot ceea ce este necesar pentru a profesa ca speaker / trainer / coach sau expert de orice fel.

Este un program care să-ți arate pas cu pas care sunt metodele prin care să devii un speaker profesionist pe oricare domeniu iți dorești.
În urma Academiei de Speakeri au fost lansate nenumarate programe și cursuri precum:
Leadership, Vindecare spirituală, Meditație, Marketing, Finanțe personale, Business, Motivație, Sănătate, Feminitate, Echilibru, Abundență, Industria muzicală, Dans profesionist, Sistematizare, Networking, Imobiliare și Auto.
Dacă pe lângă toate cele amintite mai sus, vrei să faci parte dintr-un grup de oameni din domenii diferite, oameni care investesc în dezvoltarea lor și care te pot ajuta și încuraja pe parcursul acestui drum, te așteptăm să faci parte din Academia de Speakeri.

Despre ce este vorba mai concret? 
Este vorba de un training de 4 zile (intensiv) în care să parcurgi fiecare 
componentă cheie din a fi sau a deveni un speaker profesionist.

Ziua 1: Principiile Speaker-ului

Vei descoperi care este mindset-ul potrivit pentru a porni în această călătorie și cum este nevoie să gândesti strategic cariera și afacerea de expert. Mai mult decât atat, vei descoperi cele mai importante 2 elemente din noua carieră (Subiectul și Publicul). Fiecare dintre aceste 2 componente are subtilitațile ei, însă la sfârșitul zilei vei avea claritate asupra acestor 2 componente

Ziua 2: Unelte pentru crearea  propriul curs

Vei construi propriul curs după un tipar demonstrat. În acest fel vei putea să creezi o experiență foarte puternică și eficientă pentru cei care vor participa. Totodată, în această zi vei învăța cum să-ți vinzi produsele și serviciile educaționale într-un mod eficient și cum să stabilești prețul potrivit pentru serviciile tale. 

Ziua 3: Călătoria

Vei avea ocazia să faci o călătorie pe munte în care, pe parcursul ascensiunii să susții mai multe discursuri. În acest fel vei avea parte de o experiență inedită și foarte educativă.

Ziua 4: Marketing pentru speakeri + planul de acțiune

Vei învăța care sunt uneltele potrivite pe care să le folosești și cum să-ți atragi clienții potriviți pentru business-ul tău și vei pleca cu un plan concret pe care 
să-l pui în acțiune pentru a-ți transforma visul în realitate.
Cine sunt trainerii?
Paul Ardeleanu
George Nedelcu
Cristi Strava
Desigur, ceea ce am scris până acum este doar vârful iceberg-ului. În cadrul Academiei vor fi muuuuuuult mai multe informații valoroase decât ceea ce am scris mai sus.
 
Totuși, ca să nu vă umplem capul cu tot ce o să facem, am lăsat doar esențialul și restul le veți descoperi acolo.
Este un program fantastic care în mod sigur poate ajuta și ajută deja foarte multe persoane aflate în procesul de dezvoltare personală și profesională.

Având în vedere că este a cincea ediție a Academiei de Speakeri am condensat programul foarte mult astfel încât tu să primești doar esența a ceea ce am facut până acum. 
Pentru cine este potrivit acest program?
Academia de Speakeri nu este pentru toată lumea. 
Acest program este conceput în primul rând pentru cei care:

Vor să înceapă cariera de speaker / trainer profesionist în orice domeniu și au nevoie de ghidare atât în domeniul creării cursului cât și în domeniul marketing-ului

Sunt deja speakeri, traineri, coach sau experți de orice fel 

și vor să treacă la următorul nivel.

Antreprenori care vor să ducă afacerea lor la urmatorul nivel și pot folosi uneltele de prezentare și marketing predate în cadrul Academiei

Angajați care vor să facă o tranziție în viața lor și să înceapă pe direcția antreprenoriatului cu suflet.

Leaderi în orice domeniu care caută să aibă mai mult impact în activitatea lor.

Persoane care vor o schimbare în viață și caută răspusuri la întrebările lor.

Vezi ce zic alți participanți
Durata: 4 zile
Data: 02 Mai (joi) –05 Mai 2019 (Duminica)
Ora: 11:00 (02 Mai)– 17:00 (05 Mai)
Locația: Brasov, Moieciu de Sus (Resort Mistral - o locație absolut superbă)
Locuri disponibile: 20 persoane 
Investiția ta este de 
488 lei / zi sau 1950 lei cost total
Training intensiv timp de 4 zile
3 nopți de cazare / 4 zile
Mic-Dejun, Prânz și Cina pentru fiecare zi
+ gustările dintre mese
Materiale de training
Board Breaking
Arrow Breaking
Fire Walking
*Costul este calculat pentru plata integrală a celor 4 zile de Academie. 
Experiențe transformaționale
Board Breaking
Arrow Breaking
Fire Walking
Prin intermediul celor 3 experiențe vei reuși să depășești, ba chiar să distrugi barierele mentale care te țin în loc în momentul de față. Paul Ardeleanu, s-a format ca facilitator al acestor tipuri de experiențe în urma unui curs intensiv de 5 zile ce a avut loc in Manchester. Astfel, poate oferi aceste experiențe în condiții de siguranță și cu rezultate remarcabile.