Academia 
de Speakeri
Un training de 4 zile (intensiv) in care parcurgi fiecare componenta cheie din a fi sau a deveni un speaker profesionist.
4 zile, 28-31 Martie
Moieciu de Sus, Brasov
Principiile 
Speakerului
  
Unelte a creea 
Propriul Curs
  
Calatoria

  
Marketing  Planificare
  


De ce am lansat acest program?

In urma cu 7 ani, cand am pornit din joaca in meseria de  Speaker si Trainer profesionist, nu exista un program care sa ma invete cap coada cum se face.

Nu exista un program care sa ma invete cum sa construiesc un seminar, cum sa fac promovare, ce tarife sa pun pentru serviciile mele, cum sa-mi aleg publicul tinta si tot ceea ce este necesar pentru a profesa ca speaker / trainer / coach sau expert de orice fel.

Dar totusi cum am invatat toate acestea? 
Prin experienta, greseli repetate si cu ajutorul persoanelor pe care le cunosteam in domeniu.

Am invatat cum este nevoie sa faci pentru a fi un speaker profesionist care si contribuie si castiga de pe urma activitatii sale.

In acest moment sunt mereu in contact cu metodele care functioneaza ACUM... 

si stiu care este secretul: Ce functiona acum 7 ani cand am inceput eu nu este neaparat ce functioneaza acum. Unele lucruri au ramas, dar multe s-au schimbat.

De aceea am construit programul Academia de Speakeri.

Este un program care sa-ti arate pas cu pas care sunt metodele prin care sa devii un speaker profesionist pe oricare domeniu iti doresti.

Am lucrat 1-1 cu diferite persoane care ori au dorit sa se lanseze ori vroiau sa isi extinda practica in domenii precum: Leadership, Vindecare spirituala, Meditatie, Marketing, Finante personale, Business, Motivatie, Sanatate, Feminitate, Echilibru, Abundenta, Industria muzicala, Dans profesionist, Sistematizare, Networking, Imobiliare si Auto.

Am avut ocazia sa interactionez cu persoane din domenii extrem de diverse si sa invat de la fiecare ce functioneaza si ce nu functioneaza.

Mai mult decat atat, toate acestea le-am testat si prin experiente proprii.

Toata aceasta experienta pe care am adunat-o din practica mea si din practica clientilor mei, am condensat-o in programul Academia de Speakeri.

Despre ce este vorba mai concret? 
Este vorba de un training de 4 zile (intensiv) în care să parcurgi fiecare 
componentă cheie din a fi sau a deveni un speaker profesionist.

Ziua 1: Principiile Speaker-ului

Vei descoperi care este mindset-ul potrivit pentru a porni în această călătorie și cum este nevoie să gândesti strategic cariera și afacerea de expert. Mai mult decât atat, vei descoperi cele mai importante 2 elemente din noua carieră (Subiectul și Publicul). Fiecare dintre aceste 2 componente are subtilitațile ei, însă la sfârșitul zilei vei avea claritate asupra acestor 2 componente

Ziua 2: Unelte pentru crearea  propriul curs

Vei construi propriul curs după un tipar demonstrat. În acest fel vei putea să creezi o experiență foarte puternică și eficientă pentru cei care vor participa. Totodată, în această zi vei învăța cum să-ți vinzi produsele și serviciile educaționale într-un mod eficient și cum să stabilești prețul potrivit pentru serviciile tale. 

Ziua 3: Călătoria

Vei avea ocazia să faci o călătorie pe munte în care, pe parcursul ascensiunii să susții mai multe discursuri. În acest fel vei avea parte de o experiență inedită și foarte educativă.

Ziua 4: Marketing pentru speakeri + planul de acțiune

Vei învăța care sunt uneltele potrivite pe care să le folosești și cum să-ți atragi clienții potriviți pentru business-ul tău și vei pleca cu un plan concret pe care 
să-l pui în acțiune pentru a-ți transforma visul în realitate.
Cine sunt trainerii?
Paul Ardeleanu
George Nedelcu
Invitat Special
Desigur, ceea ce am scris până acum este doar vârful iceberg-ului. În cadrul Academiei vor fi muuuuuuult mai multe informații valoroase decât ceea ce am scris mai sus.
 
Totuși, ca să nu vă umplem capul cu tot ce o să facem, am lăsat doar esențialul și restul le veți descoperi acolo.
Este un program fantastic care în mod sigur poate ajuta și ajută deja foarte multe persoane aflate în procesul de dezvoltare personală și profesională.

Având în vedere că este a patra ediție a Academiei de Speakeri am condensat programul foarte mult astfel încât tu să primești doar esența a ceea ce am facut până acum. 
Pentru cine este potrivit acest program?
Academia de Speakeri nu este pentru toată lumea. 
Acest program este conceput în primul rând pentru cei care:

Vor să înceapă cariera de speaker / trainer profesionist în orice domeniu și au nevoie de ghidare atât în domeniul creării cursului cât și în domeniul marketing-ului

Sunt deja speakeri, traineri, coach sau experți de orice fel 

și vor să treacă la următorul nivel.

Antreprenori care vor să ducă afacerea lor la urmatorul nivel și pot folosi uneltele de prezentare și marketing predate în cadrul Academiei

Angajați care vor să facă o tranziție în viața lor și să înceapă pe direcția antreprenoriatului cu suflet.

Leaderi în orice domeniu care caută să aibă mai mult impact în activitatea lor.

Persoane care vor o schimbare în viață și caută răspusuri la întrebările lor.

Vezi ce zic alți participanți
Durata: 4 zile
Data: 28 Martie (joi) – 31 Martie 2019 (Duminica)
Ora: 11:00 (28 Martie) – 17:00 (31 Martie)
Locația: Brasov, Moieciu de Sus (Resort Mistral - o locație absolut superbă)
Locuri disponibile: 20 persoane 
Investiția ta este de 
488 lei / zi
Training intensiv timp de 4 zile
3 nopți de cazare / 4 zile
Mic-Dejun, Prânz și Cina pentru fiecare zi
+ gustările dintre mese
Materiale de training
Board Breaking
Arrow Breaking
Fire Walking
*Costul este calculat pentru plata integrală a celor 4 zile de Academie. 
Experiențe transformaționale
Board Breaking
Arrow Breaking
Fire Walking
Prin intermediul celor 3 experiențe vei reuși să depășești, ba chiar să distrugi barierele mentale care te țin în loc în momentul de față. Paul Ardeleanu, s-a format ca facilitator al acestor tipuri de experiențe în urma unui curs intensiv de 5 zile ce a avut loc in Manchester. Astfel, poate oferi aceste experiențe în condiții de siguranță și cu rezultate remarcabile.