Academia 
de Speakeri
Un training de 4 zile (intensiv) in care parcurgi fiecare componenta cheie din a fi sau a deveni un speaker profesionist.
4 zile, 6-9 Septembrie
Moieciu de Sus, Brasov
Principiile 
Speakerului
  
Unelte a creea 
Propriul Curs
  
Calatoria

  
Marketing  Planificare
  


De ce am lansat acest program?

In urma cu 7 ani, cand am pornit din joaca in meseria de  Speaker si Trainer profesionist, nu exista un program care sa ma invete cap coada cum se face.

Nu exista un program care sa ma invete cum sa construiesc un seminar, cum sa fac promovare, ce tarife sa pun pentru serviciile mele, cum sa-mi aleg publicul tinta si tot ceea ce este necesar pentru a profesa ca speaker / trainer / coach sau expert de orice fel.

Dar totusi cum am invatat toate acestea? 
Prin experienta, greseli repetate si cu ajutorul persoanelor pe care le cunosteam in domeniu.

Am invatat cum este nevoie sa faci pentru a fi un speaker profesionist care si contribuie si castiga de pe urma activitatii sale.

In acest moment sunt mereu in contact cu metodele care functioneaza ACUM... 

si stiu care este secretul: Ce functiona acum 7 ani cand am inceput eu nu este neaparat ce functioneaza acum. Unele lucruri au ramas, dar multe s-au schimbat.

De aceea am construit programul Academia de Speakeri.

Este un program care sa-ti arate pas cu pas care sunt metodele prin care sa devii un speaker profesionist pe oricare domeniu iti doresti.

Am lucrat 1-1 cu diferite persoane care ori au dorit sa se lanseze ori vroiau sa isi extinda practica in domenii precum: Leadership, Vindecare spirituala, Meditatie, Marketing, Finante personale, Business, Motivatie, Sanatate, Feminitate, Echilibru, Abundenta, Industria muzicala, Dans profesionist, Sistematizare, Networking, Imobiliare si Auto.

Am avut ocazia sa interactionez cu persoane din domenii extrem de diverse si sa invat de la fiecare ce functioneaza si ce nu functioneaza.

Mai mult decat atat, toate acestea le-am testat si prin experiente proprii.

Toata aceasta experienta pe care am adunat-o din practica mea si din practica clientilor mei, am condensat-o in programul Academia de Speakeri.

Despre ce este vorba mai concret? 
Este vorba de un training de 4 zile (intensiv) in care sa parcurgi fiecare 
componenta cheie din a fi sau a deveni un speaker profesionist.

Ziua 1: Principiile Speaker-ului

Vei descoperi care este mindset-ul potrivit pentru a porni in aceasta calatorie și cum este nevoie sa gandesti strategic cariera si afacerea de expert. Mai mult decat atat. Vei descoperi cele mai importante 2 elemente din noua cariera (Subiectul si Publicul). Fiecare dintre aceste 2 componente are subtilitatile ei insa la sfarsitul zilei vei avea claritate asupra acestor 2 componente

Ziua 2: Unelte a creea Propriul Curs

Vei construi propriul curs dupa un tipar demonstrat. In acest fel vei putea sa creezi o experienta foarte puternica si eficienta pentru cei care vor participa. Totodata, in aceasta zi vei invata cum sa-ti vinzi produsele si serviciile educationale intr-un mod eficient si cum sa stabilesti pretul potrivit pentru serviciile tale. 

Ziua 3: Calatoria

Vei avea ocazia sa faci o calatorie pe munte in care, pe parcursul ascensiunii sa sustii mai multe discursuri. In acest fel vei avea parte de o experienta inedita si foarte educativa

Ziua 4: Marketing pentru speakeri + planul de actiune

Vei invata care sunt uneltele potrivite pe care sa le folosesti si cum sa-ti atragi clientii potriviti pentru business-ul tau si vei pleca cu un plan concret pe care 
sa-l pui in actiune pentru a-ti transforma visul in realitate.
Cine sunt trainerii?
Paul Ardeleanu
Marius Spiridon
Desigur, ceea ce am scris pana acum este doar varful iceberg-ului. In cadrul Academiei vor fi muuuuuuult mai multe informatii valoroase decat ceea ce am scris mai sus.
 
Totusi, ca sa nu-ti umplu capul cu tot ce o sa facem, am lasat doar esentialul si restul le vei descoperi acolo
Este un program fantastic la care mi-as fi dorit si eu sa particip daca ar fi existat in momentul in care am inceput.

Avand in vedere ca este a treia editie a Academiei de Speakeri am condensat programul foarte mult astfel incat tu sa primesti doar esenta a ceea ce am facut pana acum. 
Pentru cine este potrivit acest program?
Academia de Speakeri nu este pentru toata lumea. 
Acest program este conceput in primul rand pentru cei care:

Vor sa inceapa cariera de speaker / trainer profesionist in orice domeniu si au nevoie de ghidare atat in domeniul crearii cursului cat si in domeniul marketing-ului

Sunt deja speakeri, trainer, coach sau experti de orice fel si vor sa duca cariera lor la urmatorul nivel

Antreprenori care vor sa duca afacerea lor la urmatorul nivel si pot folosi uneltele de prezentare si marketing predate in cadrul Academiei

Angajati care vor sa faca o tranzitie in viata lor si sa inceapa pe directia antreprenoriatului cu suflet

Leaderi in orice domeniu care cauta sa aiba mai mult impact in activitatea lor

Persoane care vor o schimbare in viata si cauta raspusuri la intrebarile lor

Vezi ce zic alti participanti
Durata: 4 zile
Data: 6 Septembrie (joi) – 09 Septembrie 2018 (Duminica)
Ora: 11:00 (6 Septembrie) – 17:00 (09 Septembrie)
Locația: Brasov, Moieciu de Sus (Resort Mistral - o locatie absolut superba)
Locuri disponibile: 40 persoane 
Investitia ta este de 
413 lei / zi
Training intensiv timp de 4 zile
3 nopti de cazare / 4 zile
Mic-Dejun, Pranz si Cina pentru fiecare zi
+ gustarile dintre mese
Materiale de training
Board Breaking
Arrow Breaking
Fire Walking
*Costul este calculat pentru plata integrala a celor 4 zile de Academie. 
Experiente transformationale
Board Breaking
Arrow Breaking
Fire Walking
Prin intermediul celor 3 experiente vei reusi sa depasesti, ba chiar sa distrugi barierele mentale care te tin in loc in momentul de fata. Paul Ardeleanu, s-a format ca facilitator al acestor tipuri de experiente in urma unui curs intensiv de 5 zile ce a avut loc in Mancester. Astfel, poate oferi aceste experiente in conditii de siguranta si cu rezultate remarcabile.